Veulenverkoop

Wegens te weinig deelname in combinatie met een groeiend aantal alternatieven is in goed overleg besloten de veulenverkooppresentatie voor 2019 te annuleren.

—–

Een groot aantal kopers en geïnteresseerden bereiken?
Met en voor fokkers uit de afdeling?

KWPN afdeling Oost Gelderland biedt u in samenwerking met het Hippisch Festijn de mogelijkheid uw veulen te verkopen op onze jaarlijkse Veulenverkoop op zondag 30 september!
Kom in contact met potentiele kopers en geïnteresseerden en andere fokkers uit de regio en presenteer uw veulen optimaal in de daarvoor aangelegde ring. Laat uw veulen toelichten door de speaker, fotograferen door onze fotograaf en bereik zo een groot aantal belangstellenden.

Daarnaast is er een deskundige jury aanwezig die voor zowel de spring- als de dressuurveulens een kopgroep zal formeren die uitgebreid zal worden toegelicht en geplaatst. Daarbij worden in beide kopgroepen aantrekkelijke geldprijzen verdeeld!

De veulenverkoop is open voor rijpaardveulens die bij het KWPN geregistreerd zijn (geen register B). Het maximum aantal te presenteren veulens is vijftig. Bij meer inschrijvingen gaan veulens uit de afdeling Oost-Gelderland voor.

Opgave door middel van het inschrijfformulier te sturen aan het secretariaat t.a.v. J. Loeters
Ook voor meer info: kwpnoostgelderland@gmail.com of per telefoon: 0630683761 (na 18u). Het inschrijfgeld is 15 euro per veulen.

Lees hier het verslag over de veulenverkoop in 2018
Lees hier het verslag over de veulenverkoop in 2017
Lees hier het verslag over de veulenverkoop in 2015
Lees hier het verslag over de veulenverkoop 2014
Lees hier het verslag over de veulenverkoop in 2013
Lees hier een artikel over goed presterende paarden die in Varsseveld verkocht zijn

Achterhoeks Hippisch Festijn van 16 t/m 19 september 2021