Kanjersdorp op Zondag

ACHTERHOEKS HIPPSCH FESTIJN zoekt KANJERS

Extra dimensie aan kinderactiviteiten bij Achterhoeks Hippisch Festijn 2020

Het paardenevenement het Achterhoeks Hippisch Festijn 2020 in Varsseveld dat plaats vindt van 16 t/m 19 september, krijgt door Stichting Kanjers voor Kanjers op zondag 19 september voor de vierde keer een extra dimensie met een activiteiten programma voor kinderen met een beperking.

Stichting Kanjers voor Kanjers heeft als doel het steunen van projecten ten behoeve van het welzijn van het kind, in het bijzonder op het gebied van sport en spel. Binnen die doelstelling sluit de activiteit op het Achterhoeks Hippisch Festijn perfect aan.

Op zondag 20 september worden ’s middags de activiteiten in het kinderdorp uitgebreid en geschikt gemaakt voor kinderen met een beperking.

Er zijn diverse activiteiten waar kinderen met een beperking aan mee kunnen doen, zoals hoefijzer schilderen, pony knuffelen en ponyrijden. Ook is er is een aangepaste menwagen op het terrein, waarop zelfs de kinderen die rolstoel gebonden zijn kunnen meerijden.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van Stichting Kanjers voor Kanjers, waar het Kanjersfestijn onder de nieuwsberichten staat vermeld. Deelname gaat op volgorde van inschrijving en ook gelden de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot COVID19.

Website:

https://www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl/kanjersfestijn-2020-schrijf-je-nu-in/

DEMI VERMEULEN, ambassadeur Kanjers voor Kanjers

KINDERACTIVITEIT

Achterhoeks Hippisch Festijn van 16 t/m 19 september 2021