Afgelopen zondag werd voor de vierde keer de Ben Gilbers Bokaal verreden. Negen teams, bestaande uit drie combinaties per club, komend uit de kringen Oude Ijselstreek, Achterhoek Oost en Berkelland, gingen met elkaar de strijd aan. Na een spannende barrage mochten Mayke Schurink, Tessa te Koppele en Livv Arink, de drie amazones van Ponyclub de Vestingruiters, de felbegeerde Ben Gilbers Bokaal mee naar huis nemen.


De drie amazones zijn dolbij. “Het rondje van net was superleuk!”, roept Mayke Schurink enthousiast. Voor één van de pony’s was het de eerste keer op wedstrijd. De amazones zijn dan ook heel trots dat het zo goed is ging. “We hadden nooit verwacht dat we vandaag zouden winnen”, aldus Livv Arink. Met het winnen van de Ben Gilbers Bokaal ontvangen de amazones een cheque van 1000 euro voor hun verening.