De 32 jarige in Engeland woonachtige Chinese ruiter Alex Hua Tian reed de twaalfjarige Belgische ruin rechtsreeks naar de zege in de CCI2*-L.  Hoewel de combinatie al op hoger niveau van start is gegaan,  zijn de pijlen nu gericht op de Asian Games in 2022. Die wordt op tweesterren niveau verreden en daar is dan een kwalificatie voor nodig.

 

De tweede plaats werd ingenomen door de belgische Janne Kleinbuntemeyer met Van Lou 2 die weer gevolgd werd door landgenoot Stephan Dubsky met de pas zesjarige vosmerrie Peppermint Patty. De 17 jarige Rina van der kolk leverde een topprestatie door zich op te werken naar de vierde plaats en was daarmee veruit de beste Nederlandse deelnemer in de deze klasse. Ze reed daarbij de achtjarige schimmelmerrie Inita (Whispering Hope x Casantos).

 

Bekijk hier de volledige uitslag:
https://www.rechenstelle.de/media/filer_public/73/92/7392eb6a-9b06-4e4f-a87e-9006b991a909/varss_040_ersprges-1fr3.pdf