Stephan Hazeleger met James Bond stijgen naar derde plaats in tussenstand CCI3*-L Foto: Jacquelien van Tartwijk

 

In de lange driester heeft Stephan Hazeleger met zijn bonte James Bond goede zaken gedaan. Hij wist na de dressuur de vierde positie in te nemen en met een heel goede cross is hij zelfs nog een plek gestegen, Hazeleger staat nu derde in de tussenstand. De leiding is in handen gekomen van de Duiste Elena Otto-Erley met de 12 jarige ruin Finest Fellow. De succesvolle Belgische ruiter Wouter De Cleene klom ook een plekje op en staat met Quintere  voorlopig tweede. Met een heel goede cross wist ook Florinoor Hoogland zich op te werken en met Hontoni (v. Quasimodo Z) neemt zij nu plek zes voor haar rekening.
In de lange tweester (CCI2-L) heeft Alex Hua Tian uit China de leiding na de dressuur en cross in handen weten te houden met de BWP run Jilsonne van Bareelhof . De beste Nedelandse prestatie staat op naam van Rina van der Kolk die met haar schimmelmerrie Inita (v. Whispering Hope) voorlopig vijfde staat.

Rina van der Kolk en Inita Foto: Jacquelien van Tartwijk