16-09-2017

Merel Blom heeft een druk weekend op het Achterhoeks Hippisch Festijn. De amazone komt met maar liefst zes paarden in actie en kan nu al terugkijken op twee geslaagde dagen. De Olympische amazone gaat in de CC1* voorlopig aan kop en heeft nu in de CIC1*, na de dressuur en springen, ook de leiding overgenomen.

Met The Quizmaster zette de amazone in de dressuur de tweede score van 36.80 strafpunten neer, maar ze klom een plek op in het klassement door in het springen geen strafpunten bij geschreven te krijgen. Elaine Pen, gisteren met Daddy’s Doll, nog goed voor de derde plek na de dressuur, gaat morgen de cross in op een voorlopige tweede plek met 37.70 strafpunten.

Eef Hamers moest na het springen een plekje toegeven en staat nu derde. Zij zag een balk in het gras vallen waardoor zij nu op 39.60 strafpunten staat.