HIPPISCH FESTIJN NODIGT JOU UIT!

LEZING: DR. RICO SCHUIJERS, topsportpsycholoog.

In deze tijd is het extra belangrijk om mentaal en fysiek fit te blijven. De uitdagingen zijn groot, er zijn meer onzekerheden en er worden andere dingen van ons gevraagd.

Dr. Rico Schuijers vertelt ons erover.

4 belangrijke onderwerpen bij het leveren van prestaties; motivatie, spanning, concentratie en zelfvertrouwen. Deze hebben een invloed op je trainingen, wedstrijdvoorbereiding en de wedstrijd zelf. Het is een praktische, interactieve lezing.

“MENTALE KRACHT, ONTDEK HET GEHEIM ACHTER VELE OLYMPISCHE SUCCESSEN“ -Rico Schuijers

DATUM: 11 SEPTEMBER 2020
LOCATIE: DE RADSTAKE, TWENTE-ROUTE 8, 7055BE HEELWEG
ZAAL OPEN: 19:00 UUR / AANVANG: 19:30 UUR
PRIJS: € 2,21 INCLUSIEF ONTVANGST MET KOFFIE/THEE (incl. service kosten)

KAARTJES ZIJN ONLINE VERKRIJGBAAR (VIA ONDERSTAANDE LINK) OF BIJ RESTAURANT DE RADSTAKE
https://bit.ly/3iWSa72

BESTEL OP TIJD! IVM. CORONA MAATREGELEN IS ER PLEK VOOR MAX. 150 GASTEN DUS VOL IS VOL!

Biografie Dr. Rico Schuijers:
Dr. Rico Schuijers is gedurende de dag een gerenommeerd sportpsycholoog. Na zijn studie in Nijmegen is hij in 1990 een eigen onderneming begonnen. Hiermee was hij de eerste sportpsycholoog van Nederland. Daarnaast is hij in 2003 gepromoveerd aan de Sporthoschule in Keulen, Duitsland. Hij was in 2008 tot 2010 voorzitter van de vereniging van Sportpsychologie in Nederland en is voormalig lid van de Managing Council van de Internationale Society of Sports psychologie. Naast deze werkzaamheden heeft hij vanaf de Olympische Spelen in 2000 verschillende topsporters begeleid op weg naar Olympische medailles. Sporters waarmee hij o.a. heeft samengewerkt zijn Merel Blom, Edith Bosch, Inge Dekker en Marleen Veldhuis. Ook begeleidde hij het gouden dames hockey en waterpoloteam. Ter voorbereiding op de Olympische Spelen werd hij door NOC*NSF aangesteld als Prestatie Manager Mentaal en sportpsycholoog voor individuele sporters en teams die deelnamen aan de Olympische Spelen. Rico staat ook bekend als uitgever van verschillende boeken gericht op sportpsychologie met de titels ‘Als het erom gaat’ en ‘mentale training in de sport’. Rico is ook grondlegger en ontwikkelaar van het programma Mentale Kracht bij de Nationale Politie.