Op zoek naar een gezellig gezinsuitje?
Kom gezellig naar het Achterhoeks Hippisch Festijn op zaterdag 28 of zondag 29 september a.s.

Het evenement biedt verschillende mogelijkheden, zoals een mooie wandeling door de bossen van de Vennebulten waarbij je onderweg allerlei natuurlijke sprongen tegenkomt. Op het hoofdterrein wordt er op zondag een nonstop programma georganiseerd.

Daarnaast is er een leuk strodorp met allerlei activiteiten waardoor dit voor iedereen iets biedt. Naast de kleine winkeltjes zijn er diverse oude ambachten die graag laten zien hoe het vroeger allemaal ging.

Voor de kinderen is er een knuffelweide met allerlei soorten dieren die ze aankunnen raken, knuffelen etc. Er is een draaimolen en een spectaculair lucht/springkussen waar de kids zich kunnen uitleven. Tevens is het op zondag mogelijk om weer gratis een ponyrit te maken.

Kom dus gezellig langs met het hele gezin!