KWPN afdeling Oost Gelderland biedt u in samenwerking met het Hippisch Festijn de mogelijkheid uw veulen te verkopen op onze jaarlijkse Veulenverkoop op zondag 30 september!

Kom in contact met potentiele kopers en geïnteresseerden en andere fokkers uit de regio en presenteer uw veulen optimaal in de daarvoor aangelegde ring. Laat uw veulen toelichten door de speaker, fotograferen door onze fotograaf en bereik zo een groot aantal belangstellenden.

Daarnaast is er een deskundige jury aanwezig die voor zowel de spring- als de dressuurveulens een kopgroep zal formeren die uitgebreid zal worden toegelicht en geplaatst. Daarbij worden in beide kopgroepen aantrekkelijke geldprijzen verdeeld!

De veulenverkoop is open voor rijpaardveulens die bij het KWPN geregistreerd zijn (geen register B). Het maximum aantal te presenteren veulens is 50. Bij meer inschrijvingen gaan veulens uit de afdeling Oost-Gelderland voor.

Opgave door middel van het inschrijfformulier te sturen aan het secretariaat t.a.v. J. Loeters Ook voor meer info: kwpnoostgelderland@gmail.com of per telefoon: 0630683761 (na 18u). Het inschrijfgeld is 15 euro per veulen.