09-09-2017

De bouwploeg voor de cross bestaat uit gepassioneerde en veelal gepensioneerde groep vrijwilligers die al zes weken intensief actief is in het bos.

Vincent te Poele vindt het geweldig mooi buiten bezig te zijn en doet het ook graag uit solidariteit naar Johan Venderbosch. “Ik ken hem al heel lang en we hebben op paardengebied vaak dezelfde ideeën.”

Vincent te Poele en parcoursbouwer Hendrik Jan Arendsen Raedt

Dick Vossers heeft 20 jaar bij de Radstake gewerkt. “Dit is nu een geweldige bezigheid en het is erg gezellig. We hebben een fijne groep die heel leuk met elkaar omgaat. Iedereen heeft zo zijn specialiteit en samen proberen we er iets moois van te maken.“

De bouwploeg in actie

Gert Schieven  houdt ervan de puntjes op de i te zetten. “Ik ben zelf altijd sportman geweest en ik wil graag het niveau steeds verder optrekken en het elk jaar weer iets mooier maken. Ik let daarbij ook erg op de afwerking”, vertelt hij om vervolgens met de bosmaaier daad bij het woord te voegen. Als de ploeg aan het eind van de dag uiteen gaat bedanken ze elkaar nog even voor ‘het gedram.’

Gert Schieven