Wederom steun van Rabobank Graafschap

26-07-2017

Stichting Hippisch Festijn Varsseveld krijgt ook dit jaar financiële ondersteuning van Rabobank Graafschap. Beide partijen tekenden onlangs de sponsorovereenkomst voor aankomende editie op 15, 16 en 17 september.

“Wij dragen de paardensport als Rabobank een warm hart toe en we zijn al jaren betrokken bij dit prachtige evenement. Rabobank Graafschap staat midden in de samenleving en ondersteunt lokale clubs op verschillende manieren”, vertelt Jaap Blok, adviseur marketing en communicatie. “Dit Hippisch Festijn is bij uitstek een evenement dat binnen en buiten de Achterhoek wordt gewaardeerd. Het zorgt er voor dat onze mooie omgeving gebruikt en bekend wordt bij velen. Rabobank Graafschap ondersteunt met veel plezier dit prachtige sportieve evenement!”

Johan Venderbosch, voorzitter van de stichting, is erg blij met deze ondersteuning. “Rabobank Graafschap is al vanaf het allereerste begin een van onze hoofdsponsors. Dat we ook dit jaar weer op de Rabobank mogen tellen, betekent heel veel voor ons. Zo’n internationaal evenement zet je er niet neer zonder vrijwilligers en sponsoren. We zijn als organisatie heel dankbaar dat we elk jaar opnieuw op de sponsoring van Rabobank Graafschap mogen rekenen!”

Foto: Contractondertekening door Achterhoeks Hippisch Festijn-voorzitter Johan Venderbosch en Maarten van Oostveen (Rabobank directeur Bedrijven), in het bijzijn van AHF-bestuurslid Barend Dirksen.

Auteur: Linde Oortveld