Heb jij een zoon, dochter, broertje of zusje met een beperking van 4 tot 21 jaar? Houdt hij of zij van buitenspelen én hebben jullie zin in een dagje uit? Geef je dan op voor het Kanjerfestijn in Varsseveld!

 

Het paardenevenement het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld vindt dit jaar plaats van 22 t/m 24 september. Door Kanjers voor Kanjers krijgt dit evenement op zondag 24 september voor de zesde keer een extra dimensie met een activiteitenprogramma voor kinderen met een beperking. Er zijn diverse activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen.Zo is er voor hen een knutselhoek, een springkussen en kunnen ze onder begeleiding pony’s knuffelen, borstelen én rijden. Er is een huifkar waarin de kinderen een ritje over het terrein kunnen maken. Kortom volop speelplezier voor iedereen.

 

Kijk voor meer info en het inschrijfformulier op: