Ben jij tussen de 4 tot 21 jaar, gek op buitenspelen en heb je een beperking? Geef je dan op voor het Kanjerfestijn! Lees verder voor meer informatie.

 

Het Achterhoeks Hippisch Festijn 2021 in Varsseveld vindt dit jaar plaats van 17 t/m 19 september. Door Kanjers voor Kanjers krijgt dit evenement op zondag 19 september voor de vijfde keer een extra dimensie met een activiteitenprogramma voor kinderen met een beperking.

 
Op zondag 19 september worden ’s middags de activiteiten in het kinderdorp uitgebreid. Er zijn diverse activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen zoals paardjes en hoefijzers versieren in de knutselhoek, pony knuffelen én ponyrijden.
 
Heb jij niet zoveel met paarden? Geen paniek! Er zijn daarnaast diverse spellen te spelen als blikgooien en magneetvissen en er is een springkussen aanwezig. Ook is er is een aangepaste menwagen op het terrein waarop de kinderen die aan een rolstoel gebonden zijn kunnen meerijden.

 

Krijg je er nu al zin in?! Geef je dan op vóór zondag 12 september 2021, via het inschrijfformulier op www.kanjersvoorkanjers.nl.

 
Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen!