Als ena laatste starter in de cross van het CCI3*-S liet Laura Hoogeveen zien dat ze in topvorm verkeerd met haar Wicro Quibus N.O.P.  De combinatie had de leiding na de dressuur en springen in handen en  bleef zonder moeite binnen de tijd en foutloos in de cross. Ze zegevierde vol overtuiging tot haar grote vreugde.

Onlangs in de landenwedstrijd in Polen viel ze in de watercombinatie.”Dat was heel zuur. Ik kwam hier ook met het doel rustig rond te  rijden. Maar dan sta je eerste na de dressuur en springen en ja wat ga je dan doen?.  Ik had met ook al mijn andere paard gereden, een zevenjarige voor het eerst in een driester en die ging ook zo lekker. Ik wist ook precies waar ik mijn tijd kon winnen met Quibus” aldus Laura, die hoopt  over anderhalve maand in Kronenberg  het Nederlands kampioenschap te kunnen rijden.  Varsseveld  gaf haar in elk geval weer vertrouwen.”.
Laura bleef zo Tim Lips met Eclips net voor. De elegante Eclips verkeertis ook in zeer goede doen en ging als een speer door de cross.  Dede werd de Chinese ruiter Yingfeng BAO met  wel een heel bijzonder naam voor zijn paard in deze tijd: Corona 94.