De twee sterk bezette M-rubrieken kwamen na een spannende strijd op naam  van Justin Maarse met de volbloed Spiderman xx  en de Belg Arthur De Hoorne met Carmentina.

 

De Hoorn behield de leiding na de dressuur, Maarse wist zich op te werken door een goed springparcours en zeer sterke cross. Ook zijn naaste concurrenten werkeen zich behoorlijk op. Janneke Boonzaaijer werd met Mirage  tweede na de elfde plek in de dressuur op de voet gevolgd door de Belische Davina de Coster met Figor de Boaerde. Jaculine Zandee tekende voor de vierde plek met Catouche en Kees van der Geest volgde met Ratina.

 

In de andere M rubriek was de tweede plek voor Puck Buijnsters met Imagine of Roses. Daar was de marge tussen de concurrentie bijzonder  klein met als derde Valerie van den Oord met High Sociëty  gevolgd door Marie Lamy met Feeling de Froidefontaine en Kim de Kleine met Eddie.