Net als vorig jaar werd een gedeelte van het promodorp ingericht voor het Kanjersfestijn, een initiatief georganiseerd door Kanjers voor Kanjers. Mede dankzij de bijdrage van de KrampRun waren er in het sfeervolle kinderdorp diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen met een beperking.

Met hulp van Zachte Paardenkracht uit Zelhem konden de kinderen pony’s knuffelen. Dankzij Diekshuus uit Gendringen konden ze pony’s berijden en een ritje op de menwagen was mogelijk gemaakt door SPG Achterhoek. Daarnaast was er nog de mogelijkheid om te knutselen of op de foto te gaan met onze ambassadrice en paralympisch medaillewinnares Demi Vermeulen.

De kinderen liepen er trots bij in de nieuwe hesjes van Kanjers voor Kanjers en kregen tenslotte ook nog een drankje en een snack aangeboden. Bijna 40 kinderen hebben samen met hun ouders/begeleiders genoten van vele facetten van de paardensport op deze prachtige zonnige paardendag.

Voor meer informatie: www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl