09-12-2017

Verslagen zijn we door het bericht dat ons bestuurslid Ben Gilbers zaterdagavond 2 december onverwacht is overleden door hartfalen. Het afscheid op vrijdagmiddag op De Radstake was onvergetelijk. Nog eens werd duidelijk hoe geliefd Ben Gilbers was. Mooie woorden van zijn familie en kinderen maakten nog meer emoties los en zorgden voor kippenvelmomenten.

Bestuurslid en buurman Menno Koch vertelde hoe hij Ben twee weken eerder stiekem in de spotlights zette tijdens de vrijwilligersavond van het Achterhoeks Hippisch Festijn. Dat er toch iemand is die echt onmisbaar is voor het Hippisch Festijn en dat is Ben. Terwijl het applaus door de zaal klonk, glunderde hij bescheiden zoals we hem kennen.

Ben werd vrijdagmiddag door een stoet met paarden en ruiters van rijvereniging Varsseveld, dapper de sneeuwstorm trotserend, naar zijn rustplaats gebracht. Ben, wij zullen je op alle fronten missen. Saskia, kinderen en nabestaanden, alle sterkte gewenst.

Bestuur Achterhoeks Hippisch Festijn